De producent van Le Patron kitcars is rond 1991 in de kitcar branche begonnen als importeur vLe Patronan een 2CV kitcar uit Groot Brittannië. Hierdoor beschikte men, als geen ander over de ‘know-how’ op het gebied van 2CV techniek, polyesterverwerking, keuringsperikelen en mogelijkheden ten aanzien van de bouw van hun eigen 2CV kitcar bouwpakket.

Le Patron is een kwalitatief goed product, leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, optionele deuren, optionele dickey seat, optioneel dak, talloze accessoires in alle prijsklassen. Hierdoor is ook uw droomwagen simpel samen te stellen op basis van de doordachte en betrouwbare 2CV.

LePatron DriewielerAls enige in Nederland is de Le Patron ook leverbaar met een RDW type goedgekeurde driewieler achteras waardoor uw Le Patron nog meer op de Morgan Super Sports lijkt waarop dit model gebaseerd is.

Le Patron bouwpakketten worden sinds 1998 in eigen beheer en in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Ook veel van de benodigde onderdelen komen uit het eigen atelier. Geheel of gedeeltelijke bouw van uw Le Patron is mogelijk en alles is bespreekbaar. Er zijn soms ook tweedehands Le Patron modellen te koop.

Voor alle benodigde (2CV of Le Patron) onderdelen en voor onderhoud, RDW of APK keuring, persoonlijk advies bij aanschaf en bouw van uw Le Patron kunt u bij Godfried (officieel de firma Van den Bergh Motoren) terecht. Vele technische innovaties kwamen mede door zijn inzet tot stand zoals bijvoorbeeld de elektronische ontsteking voor Visa motoren.

Meer informatie is te vinden op de site van Le Patron.