Kitcarweekend in Alphen

Wanneer:
14 juni 2019 @ 12:00 am – 16 juni 2019 @ 5:00 pm
2019-06-14T00:00:00+02:00
2019-06-16T17:00:00+02:00
Waar:
Camping 't Zand
Maastrichtsebaan 1
5131 NZ Alphen
Kosten:
Zie onder
Contact:
Arthur Breuring, Joost Bastiaansen

Rob en Mieke van den Akker zouden de rit in Duitsland rondom het plaatsje Renkenberge organiseren. Helaas is door gezondheidsproblemen hier een kink in de kabel gekomen. Wij hopen dat Rob spoedig herstelt en vanaf het volgend seizoen weer actief kan deelnemen aan de evenementen.

Joost Bastiaansen is bereid gevonden om in plaats daarvan een camping te reserveren en een rit te organiseren. De volgende gegevens kunnen genoteerd worden:

We zijn welkom op camping ’t Zand in Alphen (www.tzand.nl).
Prijs: €38,- voor 2 nachten met 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto, stroom. De kosten voor de douches bedragen €0,10 per minuut. De douchekaart is €2,- per stuk.

Hierboven staat de plattegrond van de camping. Op het speelveld naast het strand wordt ook nog een stuk camping ontwikkeld en daar zullen we met zijn allen bij elkaar kunnen staan.

Verder hebben we de mogelijkheid voor een gezamenlijke BBQ. Het vlees komt rechtstreeks bij een boer vandaan. De kosten voor de BBQ (30 persoons) per persoon €11,50.
Het drinken zou iedereen voor zichzelf moeten regelen.

De route die Joost voor zaterdag in gedachten heeft is een ruime honderd kilometer. Het zal een bolletje-pijltje route worden met zoekfoto’s en er zullen wat vragen zijn. Mogelijk zijn er ‘spelletjes’ voor de bestuurder en voor de bijrijder.

Op de route zal ook een wandeling zijn langs de grot van Meersel-Dreef en langs de Basiliek van Oudenbosch gaan. Baarle-Nassau en Baarle-Hertog (stukje België in Nederland) doen we ook nog aan.

Een van de opdrachten zal op een plein in Rijsbergen zijn. Daar is ook een luxe friettent (diverse prijzen gewonnen voor hun eten en hun ijssalon) waar op eigen gelegenheid wat gegeten kan worden. Je kan ook gewoon picknicken op de parkeerplaats.

Opgeven of meer informatie bij Joost Bastiaansen: joost_bastiaansen@hotmail.com
of bij Arthur Breuring: evenementen@2cvkitcarclub.nl