’t Gooi en Vechtstreek Rally

Wanneer:
19 augustus 2018 @ 10:00 am – 4:00 pm
2018-08-19T10:00:00+02:00
2018-08-19T16:00:00+02:00
Waar:
onbekend
Kosten:
35,00
Contact:
Godfried van den Bergh & Robert Jan Swinkels
-

Wil jij er bij zijn tijdens de ’t Gooi en Vechtstreek Rally op 19 augustus 2018?

Dat kan, want we hebben een fantastisch afwisselende route uitgezet door dit unieke gedeelte van Nederland. Het routeboek is opgebouwd uit diverse etappes en navigeren gaan jullie doen aan de hand van; geschreven tekst, uiteraard bolletje-pijltje en nieuw tijdens deze rally; een heuse foto-etappe. Hoe dat precies in zijn werk gaat, gaan we nog niet verraden.

Elke etappe is een genot voor het oog. Deze streek is niet alleen afwisselend qua natuurschoon, maar ook de imposante villa’s, kastelen en pittoreske dorpjes zullen zeker indruk maken. We rijden over kronkelige dijkweggetjes, door dichte wouden, langs heidevelden, volgen lange lanen en doorkruisen diverse dorpen.

Het startpunt

We starten op een locatie met een ruime parkeerplaats en de mogelijkheid om zelf iets te drinken of te eten te bestellen. Meer informatie over het startpunt ontvang je na je inschrijving.

Hapjes en drankjes

Tijdens de rally zullen we de inwendige mens weer verzorgen. Uiteraard zal er een warme soep zijn, maar de rest van de lunch willen we verzorgen door middel van “live cooking”, lunch op bestelling.

Onderweg

Om aan de rally een competitie-element toe te voegen gaan we een stadswandeling of natuurwandeling met opdrachten inplannen. Niet de hele dag rijden, maar ook even het moois van ’t Gooi in een rustiger tempo bekijken.

Hier in deze streek waar “zien en gezien” worden zo belangrijk is vullen we een parkeerplaats met onze auto’s. Ben er op voorbereidt dat je meermaals moet uitleggen waar je in rijdt. Verheug me er nu al op.

Tijdschema

We verzamelen om 10.00 uur. De geplande terugkomst is rond 16.00 uur.

Kosten

  • Het routeboek kost 35,- euro (incl. btw) per equipe van twee personen.
  • Neem je extra personen mee in de auto? De meerprijs hiervoor is 10,- euro per persoon.

Deelname is inclusief..

  • Routeboek
  • Lunch on demand en soep
  • Wandeling
  • Begeleiding en technische ondersteuning
  • Het voorspelde mooie weer op 19 augustus

Exclusief

  • Drankjes bij aankomst en terugkomst.

Bij aanmelding

Alle informatie die je nodig hebt tijdens de rit ontvang je na betaling van het inschrijfgeld. We kunnen geen geld teruggeven bij niet komen opdagen.

In verband met de vakantie van de organisatie krijgt u in de tweede week van Augustus de benodigde informatie toegezonden.

Wil je je inschrijven?

Voor inschrijvingen of meer informatie kun je mailen naar evenementen@lepatron.nl. We horen graag van je met hoeveel personen je de rit gaat rijden.

 

Zien we jou tijdens de  ’t Gooi en Vechtstreek Rally op 19 augustus?

Met avontuurlijke groet,

Godfried van den Bergh & Robert Jan Swinkels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *