Citro Expo 2020

Wanneer:
2 mei 2020 @ 10:00 am – 3 mei 2020 @ 5:00 pm
2020-05-02T10:00:00+02:00
2020-05-03T17:00:00+02:00
Waar:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207HZ Gorinchem
Kosten:
12
Contact:
Arthur Breuring
0653919774

Afgelast ivm het Corona virus

Dit jaar zal onze club aanwezig zijn op CitroExpo.

In de Evenementenhal in Gorinchem zal op 2 en 3 mei 2020 een groots “Rassemblement international de Citroën” plaatsvinden, zoals alleen Citroënnisten dat kennen. Een evenement voor alles en iedereen die iets met Citroën te maken heeft, of wil hebben.

Alles wat altijd al zo fijn was bij Citroën meetings blijft natuurlijk. Daarnaast wordt toch CitroExpo opgezet met een frisse, meer eigentijdse benadering. Een nieuw professioneel team heeft de ambitie en expertise om van CitroExpo hét jaarlijkse Citroën festijn te maken.

Ruim van opzet, met ook nieuwe elementen in onze passie met oog op toekomstige ontwikkelingen.

De jeugd heeft de toekomst, dus de volgende generatie zal ook van ‘onze’ automobielen genieten; maar wel op hún manier. Niet in tegenspraak met de vorige generaties, maar ernáást.

We verwachten in de sfeervolle en ook goed bereikbare Evenementen Hal veel bezoekers en veel merchandise en standhouders, zoals u dat op grote Citroën evenementen gewend bent. De Nederlandse Citroënclubs zullen deelnemen.

Aan standhouders bieden we een meer dan uitstekende beurs, breed gepromoot, met medewerking van diverse media en marketingspecialisten. Voor de liefhebbers is het evenement al even aantrekkelijk, want de tarieven zijn laag en het parkeren is gratis.

Een bezoeker is niet al een heel budget ‘achteruit’ voor hij/zij de eerste Citroën of het eerste onderdeel ziet. Ook aan de Formule 1 liefhebbers is gedacht. De F1 van Zandvoort wordt levensgroot live vertoond in de F1 bioscoop

Wij zoeken nog leden die de stand willen bemensen, hiervoor kun je, je aanmelden, via evenementen@2cvkitcarclub.nl

je krijgt een vrijkaartje voor de beurs op de dag dat je de stand helpt bemannen/bevrouwen, het gaat hier om een dag deel, Zaterdag morgen/middag of Zondag morgen/middag