2CV kitcarvakantie week.

Wanneer:
14 juli 2018 – 21 juli 2018 hele dag
2018-07-14T00:00:00+02:00
2018-07-22T00:00:00+02:00
Waar:
Camping im Eichenwald
Im Eichenwald
57537 Mittelhof
Duitsland
Kosten:
9,60 pp per nacht
Contact:
Mirjam/ Walter

Hallo 2CVkitcar liefhebber,

Van 14 t/m 21 juli staat de Kitcarvakantie weer op de kalender. Dit jaar zitten we op iets meer dan 300 kilometer vanaf Utrecht. Je komt dan in de deelstaat Rijnland Palts. Daar ligt het plaatsje Mittelhof.
Het ligt in het natuurgebied Rhein Westerwald. Een bijzonder mooi stukje natuur. Omgeven door de groene weilanden van het Westerwald en begrensd door de romantische Rijn in het westen. Het behoort tot het groene hart van de laaggebergte regio. Wil je hier meer over weten, klik dan op de volgende link. https://www.naturpark-rhein-westerwald.de/
Net als vorig jaar zijn hier verschillende mooie weggetjes om te rijden. Zowel verhard als onverhard.
Mittelhof is een klein plaatsje. Het ligt tussen Bonn en Siegen. Vanuit Mittelhof kun je naar verschillende bezienswaardigheden. In de volgende nieuwsbrief zullen we hier meer over vertellen.
We gaan naar de camping Im Eichenwald. Wil je daar iets meer over weten, ga dan naar https://www.camping-im-eichenwald.de/niederlaendisch.html (De Nederlandstalige website).

We krijgen daar een veld tot onze beschikking met een eigen ingang. De camping beschikt over een winkeltje, broodjesservice en een restaurant. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en er is een goede voorziening voor gehandicapten. . Deze keer heb je geen muntjes nodig voor de douche.

De kosten voor de camping is € 9,60 (we hebben weer korting gekregen) per persoon per nacht. Hierin zit ook elektriciteit en afvalzakken. Wel moeten we weer de elektriciteit zelf verdelen. Dus graag weer veel en lange verlengsnoeren en verdeelstopcontacten meenemen.
Voor het programma van de week gaan Jelle en Willeke nu verder kijken. De barbecue zal hoogstwaarschijnlijk op de planning komen. Over het verdere programma zullen we u in juni verder berichten. Hierover in de volgende nieuwsbrief meer.

Aanmelden voor de 2CVkitcarclub vakantie via mirjam@oorspronk.com . Wil je zeker zijn van een plaats op de camping dit jaar, meld je dan aan vóór 3 juni aanstaande. Aanmeldingen daarna nemen we wel in behandeling, maar kunnen we niets garanderen.

Bij de aanmelding graag de volgende punten vermelden:
• Voor en achternaam van deelnemers;
• Type en kenteken Kitcar;
• Tent, vouwwagen, caravan of camper
• Elektriciteit (ja of nee);
• Mobiele telefoonnummer waarop je tijdens de Kitcarvakantie bereikbaar bent;
• Datum aankomst en datum vertrek.

Wil je een onvergetelijke vakantie, ga dan met ons mee.
Tot ziens in Mittelhof, van 14 t/m 21 juli

Jelle, Willeke, Walter en Mirjam.