Willems Ralley

Wanneer:
23 april 2017 @ 9:30 am
2017-04-23T09:30:00+02:00
2017-04-23T09:45:00+02:00
Waar:
Den Helder
Kosten:
60
Contact:

Willemsrally 2017

Jaarlijks wordt de leukste rally van Noord-Holland verreden vanaf het oude werfterrein Willemsoord in Den Helder. Deze rally voert de enthousiaste deelnemers langs een aantal prachtige locaties. Bij de vorige edities hebben wij bijvoorbeeld over de dijk geredenen en door de bloemenvelden van de noordkop. Het traject vormt een uitdaging voor de deelnemers en hun klassiekers. Navigator en bestuurder zullen goed samen moeten werken om kans te maken op de winst.

Rond de klok van half 10 vertrekken de bijzondere auto’s om het ochtendtraject te trotseren. Tussen de middag zorgen wij voor een heerlijke lunch op een locatie die verwerkt is in het traject. Het middagtraject vormt een nieuwe uitdaging en zal verschillen van het ochtendtraject. Na het middagtraject finishen de teams bij MultiGarage. Hier kan iedereen gezellig nog even napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Ondertussen worden de punten geteld door de organisatie en kan de prijsuitreiking beginnen. De winnaar verdient natuurlijk een mooie prijs!

Beleef een goedgevulde en onvergetelijke dag met de Willems Rally!

De datum

De Willemsrally wordt op 23 april 2017 verreden en start om 9:30.

De kosten

De kosten van deze dag bedragen €60 per equipe (rijder en navigator). Hiervoor ontvangt u een kopje koffie of thee met wat lekkers bij de start, samen met een routeboek, rallyschild en een goodybag. De lunch wordt ook volledig verzorgd en bij de finish staan er een lekker hapje en drankje voor u klaar.

De auto

Er kan worden ingeschreven in 2 klassen te weten:

  • A-klasse: Historische wagens van voor 1 Januari 1980
  • B-Tourklasse: Auto’s van na 1980

Deelnemende auto’s moeten voldoen aan de wettelijke verkeersnormen en een APK keuring hebben. De rally wordt zodanig uitgezet dat met normale snelheden gereden kan worden. Het gaat immers niet om snelheid maar de combinatie van navigeren en behendigheid. het moet een leuke dag worden voor elk equipe en de organisatie.

Kaartleescursus

Bij voldoende belangstelling verzorgen wij bij MultiGarage een kaartleescursus zodat ook de beginnende rallyrijders beslagen ten ijs kan komen. U kunt dit aangeven bij het inschrijven.

Aanvullende informatie

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar:
Liesbeth Slopsma via liesbeth@multigarage.nl
Hans Broekmeulen via Broekmeulen@bpbureau.nl
Piet van Doesburg via info@jachthavenmakelaar.nl

Met vriendelijke groet,
Nico Slopsma, Liesbeth Slopsma, Hans Broekmeulen en Piet van Doesburg